______________________________________________________________________________________________________

SILJANSBORGS STUGBY


I RÄTTVIK


-fullutrustade stugor att hyra nära Siljan i hjärtat av Dalarna

Bildbeskrivning

______________________________________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________________________________

Stugbyn

  

Bildbeskrivning

Sommar

  

Bildbeskrivning

Stugbyn består av 21 timrade stugor på 60 kvm. Stugorna har tre sovrum med sammanlagt 6 sängar i varje stuga. Stugorna går att boka året runt och är mycket välutrustade med öppen spis, LED-TV och komplett kök med bl.a. diskmaskin. Varje stuga har en altan med ett flyttbart utebord som rymmer 6 personer.

 

  

I stugbyn finns bollplan, sandlåda och gungor. Det är mindre än 1000 meter till fina badmöjligheter i Siljan. 3 km från stugbyn ligger Rättviks Golfklubb med en vacker 18-hålsbana. I Rättvik finns även sommarrodel, minigolf, tennis, bowlinghall, badhus, ridning, mountainbikeleder, kajakpaddling, båtturer på Siljan och mycket, mycket mer. 

  

Välkommen till Siljansbygden

  

Rättvik ligger mitt i Siljansbygden och är ett populärt resmål året runt. Här finns mängder av aktiviteter samt ett rikt utbud av musik, hantverk, friluftsliv m.m. Ett lika perfekt resmål för både den som söker en avkopplande semester som den som söker en aktiv semester.

 

I samhället finns ett stort utbud av butiker, restauranger och kaféer. Rättvik har även ett kulturhus med stort bibliotek. Inom 30 minuter nås bl.a. Leksands Sommarland, Tomteland i Gesunda, Dalhalla, Tällberg, Vasaloppsmålet i Mora, Zornmuséet samt dalahästtillverkningen i Nusnäs.


Mer information om allt som Siljansbygden har att erbjuda finns på visitdalarna.se.  

Vinter

  

Bildbeskrivning

I stugbyn finns pulkabacke och det är nära till slalombacke, längdskidspår och skridskoåkning. Vill man ägna sig åt inomhusaktiviteter finns bl.a. badhus och bowlinghall.

VINTER 2024 HAR STUGBYN ÖPPET FÖR MEDLEMMAR I FÖRENINGEN. 

STUGBYN ÖPPNAR ÅTER FÖR EXTERN UTHYRNING VECKA 7

VID FRÅGOR KONTAKTA 070-2956622

Mvh. Styrelsen
  

Att ta sig hit

  

Rättvik ligger mitt i Sverige och ungefär tre timmar från flera av de större orterna i Mälardalen. Rättvik nås enkelt året runt med både bil, tåg eller buss från stora delar av Sverige.

 

...........................................................................................................................................

TECKNA MEDLEMSKAP I SILJANSBORGS EK. FÖRENING FÖR 2024

Ni bestämmer vilken vecka ni är intresserad av (se nedan) Tecknar medlemskap för vald vecka/veckor med en engågsavgift.  Ni får sedan en fakrura med bokningsrutiner när er vecka närmar sig. Varje år betalar ni som medlem en årsavgift ca 2300 kr/år samt en nyttjandeavgift för er aktuella vecka ca 900-1100 kr /vecka. Ni kan då i god tid välja stuga. Som medlemmar i föreningen har ni 20% rabatt på ordinarie uthyrningspriser om ni vill boka extraperiod. På våren har föreningen en trivselhelg då medlemmarna är välkomna att stanna några extra dagar. 

Varmt välkommen att bli medlem i Siljansborgs stugby ek. förening.


Påsk, jul och nyår (10 dagar)   6000 kr i engångsavgift

Vecka 3-7, 10-24, 34-50            4 000 kr vecka i engångsavgift

Vecka 8, 33                                  6 000 kr vecka i engångsavgift

 

 Kontakta styrelsen via mail: andelar@siljansborg.se eller telefonnummer 070-295 66 22


______________________________________________________________________________________________________

 Copyright: Siljansborgs Stugby